pondělí 11. března 2013

4. scrapbookový kurz v Liberci - reportáž č.2

Nejúspěšnějším workshopem na našem kurzu bylo jednoznačně malování triček!!! Kdo neviděl v praxi, ten neuvěří, že by bylo možné něco tak úžasného narazítkovat a namalovat. Irča Slavíková alias Apták přijala mé pozvání a pracovala jako perpetum mobile od ranních do nočních hodin :-) Navíc je milá, vstřícná a nikomu nic neodmítne, což pak způsobilo malování až do rána :-)

Věděli jste, že jako první na světě použila razítka Aladine Deco Stamp na potisk triček? Z její práce byli Francouzi vedle, protože je to samotné nenapadalo :-) Původně je to razítko na použití v interiéru - můžete razítkovat přímo na zeď. Ale znáte to, zlaté české ručičky! Tričko od Aptáka bylo celý prosinec na hlavní stránce webu Aladine ve Francii! Takovou šikovnou ženu jsme měli v Liberci.
Je také autorkou knihy, která brzy vyjde v Gradě, takže se můžete těšit! Ilustrovala i básnické sbírky Třetí míza a Z(a)tracený holky. 





Někdo při malování cvičil ....


Někdo vařil ...






Danas na to šla od lesa a udělala nám módní přehlídku a to tak, že si tričko přitiskla na hruď a dělala modelku, ale kdo by čekal, že se jí ta barva, která ještě neuschla, otiskne na její nepomalované tričko, které měla na sobě. No a jak to dopadlo? Má krásně pomalovaná trička dvě :-) Stopy po barvě byly zahlazeny krásnou malbou :-)


No a teď už se jen kochejte v tričkové galerii....







Tričko pro Olinku namalovala Irča speciálně s růžemi, moc se jí povedlo!






Ještě jednou moc děkuji naší milé Irence Aptákovi, že přijala mé pozvání, protože i díky ní si to holky hodně užily!!!  

Tvoření je radost!





8 komentářů:

  1. Další super blog a fotky :-D a já jsem šťastná majitelka dvou originálů :-D jupí
    jsi úžasná a dík za dokumentaci :-D
    Danas

    OdpovědětVymazat
  2. No tak to je náááádhera...projela jsem už několikrát a nemůžu se vynadívat....na živo to muselo být ještě krásnější. Danas:-) že ty jsi to udělala zcela záměrně :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Klárko záměr tam nebyl, tričko jsem chtěla vyhodit, nikdy bych si nedovolila chtít ještě druhé triko, když jsem viděla co má Irenka s námi práce. Ale ona byla úžasná a já jsem teď nesmírně šťastná :-D
    Danas

    OdpovědětVymazat
  4. Asi na tom něco bude, že kdo se jmenuje Irena... ;-)...i Tvoje jmenovkyně , Irisko, byla k neutahání!!! Básním o ní kudy chodím :-) a dmu se v tričku :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Teda holky, to jsou úžasný trička. Všem Vám to moc sluší.

    OdpovědětVymazat
  6. Miláčkové.... krásná přehlídka spousty šikovných žena a modelek. byl to nezapoenutelný víkend, i já se od Vás hodně naučila!!!! Irena

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...