středa 7. ledna 2015

Velká výprava do Ameriky - Project Life II.

Máme tady druhé pokračování....

Po dvou dnech na veletrhu jsme si naplánovaly hazard. Jednou jsme byly v Americe, tak jsme si to musely užít na 100% :-) Kam jinam za hazardováním než do Las Vegas! Cestovaly jsme luxusním autobusem s výhledem na krajinu a Vina Diesela v televizi Velká Americká výprava V. 
První naše cesta vedla rovnou do casina, kam jinam, že ... bydlely jsme v hotelu, kde první dvě patra zabíralo casino a k recepci se dalo projít jen mezi dlouhou řadou hracích automatů a různých hracích stolů s třasořitkami.

 



Byla to dovolená zážitková a jedním z největších zážitků byl let helikoptérou do Grand Canyonu. Nádhera!!!! To bylo prostě nezapomenutelné. Věnovala jsem tomu v projektu celou dvoustranu :-) Velká výprava do Ameriky VI.




V Projectu Life můžete s úspěchem použít i moderní prvky :-) Odkaz na stránku s videem, nahraným na YouTube si v jednoduchém programu převedete na QR kód a pokud si pak prohlížíte album a máte chytrý telefon, stačí jen načíst kód a na video se podívat. Tak nejsme přece žádná technická béčka :-))

V Las Vegas jsem se nějak rozepsala, proto vás zvu na prohlídku města hazardu.... Velká výprava do Ameriky VII.

Na toto krásné město jsme měly dva dny a viděly jsme kromě ZOO a zpívajících superstááár téměř vše. Další naše cesta vedla pro změnu na letiště a hurá do nejkrásnějšího města široko daleko a bystrozrace... do ... do San Francisca přece! Velká výprava do Ameriky VIII.





Na stránky jsem použila prospekty, pohlednice, vstupenky ... všechno, co mi bude připomínat tu krásu.

Musím si dát cestovatelský závazek, že se do San Francisca ještě jednou podívám, teda až po New Yorku a dalších mnoha místech, kde jsem ještě nebyla :-) Ale třeba v Trhových Svinách nebo v Kropáčově Vrutici jsem taky ještě nebyla. Ale v části obce Čuranda a v Buši už si to můžu odškrtnout :-)




Project Life nemusí být jen kronikou vašeho života. Může to být cestovatelský deník, může to být album fotografiií ... ať je to co je to, vsaďte se, že to bude ta nejprohlíženější věc u vás doma! Ale asi až po lednici no ...

Cestování zdar!!

Vaše cestovatelky Iriska a Didi

Pokračování Velká výprava do Ameriky zde

pokračování Velká výprava do Ameriky - Project Life III. zde

1 komentář:

  1. Ženo to je tak nádherné, tak zábavné, tak boží !!!!

    A moje Buš je tam taky !!!! A do Trhových Svinů tě klidně vezmu - to je kousek od Nových Hradů a Pohoří na Šumavě a Dobré vody - tam je nááádherně !!! :-)

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...